Forhandler av Nissan, Suzuki, Isuzu og Hyundai i Hallingdal

Nissan og Suzuki har i en årrekke vært to av de mest solgte bilmerkene i Hallingdal.

Dette er ingen tilfeldighet. Vi setter vår ære i å tilby kvalitet når det gjelder de produktene vi selger.
Med fartstid i bransjen siden 1973 har vi høstet stor anerkjennelse i – og kunnskap om – det lokale markedet. Hos oss treffer du fagfolk du kan stole på, med solid kompetanse innenfor sitt fagområde. Sammen gir vi deg et komplett bilhold – uten bekymringer.

I våre utstillingslokaler finner du nyheter fra Nissan, Suzuki, Isuzu og Hyundai person- og varebiler. Våre dyktige selgere gir deg hjelpen du trenger, slik at du skal kunne velge løsninger som passer ditt behov best.
Vi gir en naturlig trygghet også for deg som ønsker å kjøpe brukt – vårt rikholdige utvalg består av kun verkstedkontrollerte biler med garanti.

Nissan logo

Nissan

Nissan har et bredt modellspekter med person- og varebiler, 2- og 4-hjulsdrift, bensin, diesel og, ikke minst, elektrisk. Innenfor el-bil er Nissan den av bilfabrikantene som kanskje har kommet lengst i utvikling og salg av slike.

Vi forhandler alle Nissan sine modeller i hele Hallingdal, i tillegg til Valdres (gjennom vår forhandler Valhall Auto).

ISUZU logo

Isuzu

Helt nye Isuzu D-max! Allerede fått et godt feste i Hallingdal. Bilen har blitt tøffere, 3,5t hengervekt og blitt fantastisk god å kjøre!

suzuki logo

Suzuki

Suzuki er et av merkene som selger flest personbiler med 4×4 i Norge. Suzuki har et bredt modellutvalg. Suzuki Ignis, Swift, Vitara og S-cross SUV – alle med hybrid. I tillegg har vi familiebilen Suzuki A-cross ladbar hybrid! Suzuki er som skapt for norske forhold.

Vi forhandler alle Suzuki sine modeller i hele Hallingdal, i tillegg til Valdres.

ISUZU logo

Hyundai

Hyundai er et nytt bilmerke hos oss og har et bredt modellutvalg av hybrid og elbiler. Hyundai Ioniq, Kona, Ioniq 5, Tucson og Santa Fe!

Helene H. Rustberggard
Helene H. RustberggardDaglig leder/Bilselger
Knut Ove Lybekk
Knut Ove LybekkBilselger
Kjell V. Bidne
Kjell V. BidneBilselger