Om Gol Auto

I en årrekke har Nissan, Suzuki og Isuzu vært av de mest solgte bilmerkene i Hallingdal. Dette er ingen tilfeldighet. Vi tilbyr kvalitet på de produktene vi selger, og ikke minst; det arbeidet vi utfører.

Vi har blitt forhandler av Hyundai. Hyundai har et bredt modellutvalg av hybrid og elbiler. Vi er takknemlige for tillitten vi har fått og vil gjøre vårt beste for deg som kunde.

I tillegg er verkstedet tilknyttet Meca Car Service-kjeden og Bobilens Servicekjede. Gjennom disse kjedene kan vi tilby våre kunder som ikke kjører våre bilmerker, et fullverdig alternativ til merkeverksted.

Vårt mål er å være best, og er målet vi jobber med kontinuerlig. I alle avdelinger treffer du fagpersoner du kan stole på, som har stor kunnskap innenfor sitt fagområde. Så, hvis du vurderer å bytte bil eller trenger noen av våre ettermarkedstjenester, kom innom og prøv oss neste gang. Velkommen innom for en hyggelig bilprat!

– Helene H. Rustberggard, daglig leder i Gol Auto AS

Andre tjenester

Bilvask
Tilknyttet våre lokaler har vi egen bilvaskemaskin som tar de fleste bilmerker og modeller.

Les mer om vaskehallen

Ledige stillinger

Ved ledige stillinger vil disse presenteres nedenfor. Har vi ingen aktuelle stillinger for øyeblikket, må du gjerne sende oss en uoppfordret søknad og CV på post@golauto.no. Da tar vi denne med i vurderingen ved neste mulighet. 
  • Gol Auto AS

Bilskadeparatør og ass. teknisk leder

29 september, 2022|

Vi søker bilskadeparatør og assisterende teknisk leder Til vårt team ønsker vi oss en ansvarsbevisst og fleksibel person med gode kommunikasjonsevner. Ønskede kvalifikasjoner: Fagbrev som biloppretter Kunne jobbe strukturert og selvstendig Kvalitetsbevisst Ha førerkort klasse [...]

  • Gol Auto AS

Kundemottaker

27 september, 2022|

Er du Gol Auto sin nye kundemottaker? Vi ønsker å utvide teamet vårt og søker etter en person som trives i et hektisk og krevende miljø, med medarbeidere som drar lasset sammen Hovedoppgavene er: Kundekontakt [...]