Om Gol Auto

I en årrekke har Nissan, Suzuki og Isuzu vært av de mest solgte bilmerkene i Hallingdal. Dette er ingen tilfeldighet. Vi tilbyr kvalitet på de produktene vi selger, og ikke minst; det arbeidet vi utfører.

I tillegg er verkstedet tilknyttet Meca Car Service-kjeden og Bobilens Servicekjede. Gjennom disse kjedene kan vi tilby våre kunder som ikke kjører våre bilmerker, et fullverdig alternativ til merkeverksted.

Vårt mål er å være best, og er målet vi jobber med kontinuerlig. I alle avdelinger treffer du fagpersoner du kan stole på, som har stor kunnskap innenfor sitt fagområde. Så, hvis du vurderer å bytte bil eller trenger noen av våre ettermarkedstjenester, kom innom og prøv oss neste gang. Velkommen innom for en hyggelig bilprat!

– Helene H. Rustberggard, daglig leder i Gol Auto AS

Andre tjenester

Bilvask
Tilknyttet våre lokaler har vi egen bilvaskemaskin som tar de fleste bilmerker og modeller.

Les mer om vaskehallen

Ladestasjon for elbil
På Gol Næringspark har vi også egen hurtigladestasjon, 50kW (DC).

Les mer om ladestasjonen

Ledige stillinger

Ved ledige stillinger vil disse presenteres nedenfor. Har vi ingen aktuelle stillinger for øyeblikket, må du gjerne sende oss en uoppfordret søknad og CV på post@golauto.no. Da tar vi denne med i vurderingen ved neste mulighet. 
  • Prøvekjøring Gol Auto

Salgsansvarlig

23 september, 2020|

Gol Auto AS er en av Hallingdals ledende bilforhandlere og er distriktets forhandler av Nissan, Suzuki og Isuzu. I tillegg er firmaet en stor aktør i bruktmarkedet og har et topp moderne [...]